Admin~DULCE~FOREVER~ Administrator
Broj poruka : 493 Godina : 28 Lokacija : ~Dog Town~ Ime : Irina Koliko volite kucne ljubimce : Vas ljubimac : Labrador retriver LARA Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Treba da znas Sub Jan 17 2009, 19:41 | |
| 1.Na svetu sigurno postoji dve osobe koje bi za tebe umrle... 2.Najmanje 15 ljudi te voli na neki svoj nacin 3.Jedini razlog zashto bi te neko mrzeo je to shto bi zeleo da biti bash kao ti! 4.Tvoj osmeh moze doneti srecu svakome,cak iako mu nisi drag. 5.Svaku noc neko misli na tebe pre nego shto ode na spavanje. 6.Nekome znacish sve na svetu. 7.Ti si poseban/posebna,jedinstven/jedinstvena 8.Neko za koga ne znash ni da postoji -voli te! 9.Kad napravish i najvecu greshku,neshto dobro izadje iz toga. 10.Kad mislish da ti je ceo svet okrenuo ledja,pogledaj ponovo! 11.Uvek zapamti komplimente koje si primio/la...zaboravi bezobrazne uvrede! | |
|
~SMS fan~
Broj poruka : 33 Godina : 30 Ime : Sanja Koliko volite kucne ljubimce : Vas ljubimac : pas Brick Ikonica : Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Treba da znas Sub Jan 17 2009, 23:49 | |
| Jao ovu temu obozavam...uvek me oraspolozi.... | |
|
Admin~DULCE~FOREVER~ Administrator
Broj poruka : 493 Godina : 28 Lokacija : ~Dog Town~ Ime : Irina Koliko volite kucne ljubimce : Vas ljubimac : Labrador retriver LARA Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Treba da znas Ned Jan 18 2009, 00:08 | |
| i mene takodje....i kad mi se swe srusi owo proctiam i kao nowa sam... | |
|
Owlgirl
Broj poruka : 159 Godina : 30 Ime : ... Koliko volite kucne ljubimce : Vas ljubimac : ... Ikonica : Datum upisa : 20.01.2009
| Naslov: Re: Treba da znas Čet Jan 22 2009, 23:57 | |
| 2.Najmanje 15 ljudi te voli na neki svoj nacin Ma da,svi oni kojima treba moja pomoc na kontrolnim. (me vole u tom trenutku)3.Jedini razlog zashto bi te neko mrzeo je to shto bi zeleo da biti bash kao ti! ha,ha...to je samo pola razreda,ako ne i vise...7.Ti si poseban/posebna,jedinstven/jedinstvena Znam!11.Uvek zapamti komplimente koje si primio/la...zaboravi bezobrazne uvrede! To i radim!Napomena: Nemojte misliti da sam umisljena,jer nisam.Svesna sam zasto me drugi mrze i ogovaraju.,sama im dajem povod za toJednostavno,ja sam ja.U isto vreme sam surovo realna i preterano romanticna. Sry,ako sam spamovala. Ali kad dodju crni dani,valja ovo imati uz sebe.
Poslednji izmenio Owlgirl dana Sub Jan 24 2009, 02:39, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Petty Ketty
Broj poruka : 81 Godina : 32 Ime : Marija Koliko volite kucne ljubimce : Vas ljubimac : Maca Ikonica : Datum upisa : 19.01.2009
| Naslov: Re: Treba da znas Sub Jan 24 2009, 02:33 | |
| ovo mnogo pomaze kada si nersapolozen=]vrati veru u samog sebe=] | |
|
~*LABRADORI I VUCIJACI*~
Broj poruka : 128 Godina : 28 Ime : ... Koliko volite kucne ljubimce : Vas ljubimac : ... Ikonica : Datum upisa : 19.01.2009
| Naslov: Re: Treba da znas Ned Jan 25 2009, 02:15 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Treba da znas | |
| |
|